Zájezdní restaurace s dětským koutkem Praha - Pivovar Chýně u Prahy
Pro turisty, cyklisty a rodinky s dětmi Pivovarský dvůr Chýně vaří skvělá polední menu a tradiční speciality české kuchyně. Pivovarský dvůr byl v minulých letech součástí klášterních hospodářských staveb a choval se tam dobytek. V současnosti je v pivovaře levná a skvělá restaurace s dětským koutkem Praha, pivnice, odpočinkové místo a občerstvení.
Pivovarský dvůr Chýně má ideální polohu na stezce pro cykloturisty, turisté si můžou na zahrádce objednat vynikající domácí bramboráčky, skvěle připravené daňčí klobásky a steaky, domácí limonády pro nejmenší děti a pivo - polotmavou dvanáctku pro všechny dospělé. Výtečná restaurace s dětským koutkem Praha se bude líbit hlavně rodinám s dětmi, na které v dětském koutku čekají rozmanité zábavné činnosti, jako je kupříkladu pohádková babička, vytváří se humorné malování na obličej, k mání je skákací hrad, organizují se odpoledne se soutěžemi a diskotéky s bublinami. V Pivovarském dvoře Chýně je prostor i pro konání dětských narozeninových oslav a jiných slavností s občerstvením. Nedaleké Letiště Václava Havla v Ruzyni je příležitostí pro cestovatele, kteří si můžou zpříjemnit čekání v restauraci pivovarského dvora.
Výtečné polední menu a speciality české kuchyně se prokládají lahůdkami, jako například masa na grilu, rovněž také koleno pečené na pivu, lahůdkový pivovarský guláš, speciální pečená žebírka, výtečný tatarák z pravé svíčkové, různé steaky zhotovované ze speciálních druhů masa, chystají se staročeské hody, nabídka obsahuje králičí špíz, kachní speciality a husí speciality, skvělá hovězí svíčková, svíčková z telecího masa anebo svíčková na smetaně. Avizované polední menu obsahuje polívku a hlavní pokrm za nádherných 85 Kč. Avizovaná piva jsou kvasnicová, nefiltrovaná svrchně nebo spodně kvašená. Výroba je založena na klasické české výrobě s využitím klasických technologií, tedy s použitím sladu, jakožto i vody i chmele. Díky tomu je pivo - světlý ležák tradiční světlé, kvasnicové pivo uvařené z tuzemských surovin, kořeněné populárním chmelem z Žatce.